Lemmikkien ”Omakanta” ihastutti eläinlääkäreitä

Eläinlääkäripäivillä marraskuun lopussa lanseerattu Petmeddata sai eläinlääkäreiltä innostuneen vastaanoton. Ammattilaiset ymmärsivät sen tuomat hyödyt omaan työhönsä: lemmikkien hoitohistoria on heti käytettävissä, ilman että tarvitsee metsästää vanhoja hoitotietoja, niin, kirjaimellisesti, kissojen ja koirien kanssa.

”Ei tarvitse soitella muille klinikoille, eikä asiakkaan tarvitse muistella hoitotapahtumia, kun tiedot löytyvät aina yhdestä paikasta. Asiakas valtuuttaa eri eläinlääkärit näkemään eläintensä hoitohistorian, ja eläinlääkäri näkee kaiken aikajärjestyksessä – myös omistajan omat merkinnät hoitoja koskien”, Eva Kaisti listaa keskitetyn hoitohistorian etuja eläinlääkärin kannalta.

Eläinklinikan työ tehostuu. Jono odotushuoneessa ei kasva, eikä stressi kipeillä lemmikeillä, niiden omistajilla tai eläinklinikan henkilökunnalla.

Eläinlääkäripäivillä moni klinikka liittyikin oikopäätä Petmeddatan käyttäjäksi.

Jo sitä ennen halikkolainen Ehyt oli maailman ensimmäinen klinikka, joka otti sen käyttöön. Eläinklinikka Ehyt haluaa palvella asiakkaitaan hyvin. Lemmikkien hoitohistoria omistajan kännykässä on asia, joka kuuluu hyvään palveluun.