Petmeddata esittäytyi Ruotsissa

Eva Kaisti ja Victoria Nervander esittelivät Petmeddataa Ruotsissa kahdessa eläinlääkäreille ja muulle eläinklinikoiden henkilökunnalle suunnatussa tapahtumassa.

Toinen oli BSA Meeting, eli Pohjoismainen pieneläinlääkintäkonferenssi. Siinä teemana oli tänä vuonna työssä jaksamiseen, työssä oppimiseen ja työssä viihtymiseen liittyvät aiheet. Ruotsin suurimman eläinsairaalan, Blå Stjärnanin henkilökunta näki Petmeddatassa hyviä mahdollisuuksia.

Toinen tapahtuma oli lähiaikoina valmistuneiden eläinlääkäreiden tapaaminen.

”Uppsalan eläinlääkiksessä saimme positiivisen vastaanoton. Nuoret eläinlääkärit käsittivät, mistä asiassa on kyse”, Eva Kaisti toteaa.

Petmeddata on pieneläinklinikalle mahdollisuus tarjota asiakkailleen hyvää palvelua. Kun lemmikin terveystiedot ovat sähköisessä muodossa, eläimen hoidosta saa kokonaisvaltaisen kuvan.

Omistaja hallitsee eläimensä Petmeddata-tietoja, ja jos hän jakaa profiilin usealle klinikalle, voivat klinikat nähdä toistensa kirjauksia. Pääroolissa hoidon kannalta ovat kotiutusohjeet, lääkitystiedot, sekä laboratorioarvot. Jokainen klinikka päättää itse, mitkä tiedot he siirtävät Petmeddataan. Klinikan omat merkinnät tai tiedot maksuliikenteestä eivät edes voi siirtyä Petmeddataan.

Petmeddataan rekisteröidytään osoitteessa www.petmeddata.com. Myös sisään kirjautuminen tehdään tätä kautta, ellei käyttäjä ole ladannut mobiililaitteen työpöydälle ikonia, joka nopeuttaa käyttöä.

Potilastietojärjestelmää Provet Net käyttävät eläinlääkäriasemat voivat jo nyt käyttää Petmeddataa Provetin kautta. Maaliskuun aikana siitä tulee Provet Cloudin perusominaisuus. Petmeddata ei maksa eläinlääkäreille eikä kuluttajille mitään!